logo



Despre noi

Misiunea
DIGIMAX oferă asistenţă companiilor pentru implementarea tehnologiilor pe care acestea se bazează.

DIGIMAX este  compania care oferă servicii IT şi soluţii profesionale care au la bază tehnologii de ultimă oră oferite de către cei mai buni producători din domeniu:  Microsoft, Novell, implementate pe platforme HP, Dell, Cisco, Linksys, etc. Politica aleasă de firma noastră este cea de echidistanţă faţă de producători, tehnologii şi furnizori, oferind soluţia cu cel mai bun raport preţ/calitate pentru fiecare implementare în parte.
Nu există probleme generale, există doar soluţii particulare pentru fiecare problemă în parte! Compania oferă produse IT adaptate la nevoile clienţilor. Domeniile de activitate vizate sunt destinate exclusiv mediul de afaceri: infrastuctură IT, servicii IT, dezvoltare software, auditarea sistemelor informatice.
Compania noastră oferă un cadru unificat pentru identificarea, planificarea, furnizarea şi sprijinirea serviciilor IT de afaceri. Produsele şi serviciile oferite de noi sunt cele mai bune de pe piaţă în momentul actual, respectând totodată cele mai bune practici pentru serviciile IT.

Calitatea serviciilor şi produselor oferite de DIGIMAX este garantată de:
• Certificările companiei
• Certificări ale membrilor echipei
• Profesionalismul partenerilor noştri

Certificări

Certificarea este criteriul obiectiv de apreciere a bagajului de cunoştinţe necesare pentru a face faţă problemelor specifice profesiei.
Certificarea probează pregătirea profesională a unui specialist în domeniul IT şi constituie garanţia competenţei sale în produse şi tehnologii.
Certificările companiei
Microsoft:   Small Business Specialist

Detalii
 
Certificări relevante pentru membrii echipei DIGIMAX :
Microsoft
Microsoft SBS Specialist
Microsoft Certified Systems Administrator (MCSA)
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS)
Microsoft Certified Professional (MCP)

Novell
Certified Novell Engineer
Certified Novell Administrator

 

PROMOŢII

SERVER HP PROLIANT ML310E
News image

HP ProLiant ML310e
Gen8 v2 E3-1220v3
Pret: 3450 lei

Copyright © 2024 DIGIMAX.

Prima pagina
Compania
Contact